söndag 8 juli 2007

Regn, blåbär och koja


Glömde avsluta gårdagens blogg med att när Bolibompa slutade stortjöt storasyster för detta, vidare stortjöt hon för att lillasyster plockat isär hennes Betti Spaghetti-dockor som hon köpt för 20 kronor på loppisen och för att det saknades ett lock till en liten flaska (det har varit borta i över två år) och "vi kommer aldrig att hitta det buhuhuhu..." Härligt slut på dagen.

Imorse duggade det nog från scratch. Gick upp strax före sju och hann köra två maskiner tvätt, äta en halv grapefrukt och se diverse delar av Bolibompa innan vi begav oss ut på blåbärsjakt i skogen med min mamma och mormor. Det var blött och lite småmyggigt, men ungarna glufsade blåbär och var nöjda. Sen gick vi hem och storasyster såg på film och lillasyster somnade och storasyster och mamma bakade blåbärsmuffins.

Lillasyster vaknade och vi bestämde oss för att åka och handla lite mjölk, bakpulver och bröd. Världens sjå att få ungarna in i bilen. Storasyster sur för att inte lektornet var öppet. Övertygar henne om att vi måste handla ändå. KOmmer till butiken och har glömt plånboken hemma. Snyft. Åker hem igen och orkar inte åka till affären igen. SMSar sambon om mjölk. Det är viktigast. Börjar med maten, spaghetti och köttfärssås. Barnen bygger en koja i vardagsrummet.
Har inte fått DN på hela helgen och av nyheterna på TV igår snappade jag nada, så därför är det torka på den fronten. Nu diskat, badat barnen, duschat och röjt undan kojan. Dags att koja.

Inga kommentarer: