söndag 24 juni 2007

Sommarlov

Första lediga dagen och nu ska vi vara lediga till slutet av augusti. Strålande väder. Stora tjejen åkte till en kompis och lilltjejen och jag på 40årskalas på landet. Tänk att Lillstumpan fått 6 tänder sen slutet av april. Inte konstigt att hon är lite gnällig till och från. Men idag har det varit full fart. Det fanns fler barn på kalaset och förutom att kasta i sig nudelsallad så badade stumpisen i en bassäng med vatten som blev varmare och varmare framåt dagen då solen tittade fram och sken alltmer ihärdigt.

Nu kommer jag väl att vara lite mer ledig - även från bloggandet. Fick ingen DN idag, typiskt, men jag vet att man är mer överens om det nya EU-fördraget nu. Åt helvete att inte folket får rösta om en sån sak. Man kan ju i princip ta ifrån ett folk all makt utan att låta dem säga kuckeliku ens en gång.

Skulle hämta stortjejen strax före fem och hade turen att bli bjuden på både mat och kaffe, så vi var inte hemma förrän strax efter åtta. Barnen lekte ute på gården, de tycker att det är så roligt med såna där gårdar med gungor och klätterställningar och en massa andra barn. What a heck? Det är ju sommarlov. Men när vi kom hem var de trötta och griniga och det blev några skvättar tårar innan de somnade. Nu ska jag också koja.

Inga kommentarer: