tisdag 3 februari 2009

Åter i bruk?

Tillbaka på jobbet efter ca en och en halv vecka i Facebookkoma (tja, det var ju inte det jag var hemma för). På jobbet en gammal känd vikarie och en ny, ingen ordinarie personal. Som tur är så är några av barnen också sjuka. Annars är det jobbigt med små nyinskolade barn, ingen ordinarie personal och imorgon kommer ännu en ny inskolning. Och då faller det på min lott att ta hand om det lilla livet eftersom ingen annan kommer att vara på plats. Ovisst vilka som kommer att arbeta med mig imorgon. UUUUUUUUUUUUh, nu får det vara slut på sjukt.
Själv var jag tvungen att gå tidigare från jobbet för jag hade fått en läkartid och jag visade mig innehålla bakterier och fick antibiotika. Texten på medicinen är den jag mest funderar över nu så här efter första tabletten: "Du är själv ansvarig för att bedöma om du är i kondition att framföra motorfordon eller utföra arbete som kräver skärpt vaksamhet."
Så om jag kör på någon eller det händer något på jobbet så kan jag ropa: Det var mitt fel, det var mitt fel. Bara så att alla vet.
Hur som helst verkar Liten pigg och nöjd med sin dag på förskolan. Det blev korv till middag hemma för andra dagen i rad, nu är det riktigt slut i huvudet. Barnen vill bada i sina baljor idag igen. Det får bli efter Kenny Starfighter. Längtar efter duschkabin.

Inga kommentarer: