söndag 14 december 2008

vandalisering och julstök

Igår fick jag börja dagen med att slänga in ungarna i bilen och åka upp till partilokalen som blivit vandaliserad av någon/några som inte gillar oss. Rutor var krossade och texten "Krossa Kommunismen" stod att läsa på väggen (se bild på mobilbloggen). Kanske någon som inte är helt nöjd med den alternativa alliansens skapande... Hur som helst blev det ringa polis och fastighetsjour och sen köpte jag varsitt gosdjur till barnen på loppisen som är i källaren på vår lokal på lördagar. Stackarna hade fått in massor av glas bland sina prylar, förutom att de hade det kallt på jobbet den här lördagen.


Efter detta åkte vi och handlade. Jag känner stort motstånd mot att behöva trängas med folk närmare jul så jag försökte verkligen handla så mycket som möjligt, så att det bara ska bli mjölk och sånt som måste inskaffas dagarna före jul.


Vi började klippa och klistra för att få till årets julkort som jag tycker blev jättebra.


Moussaka till middag och sen bjöd barnen på lussande.


Idag har vi varit på Konsthallen och kollat in den lokala julsalongen. Kul. Sen bakade vi julgodis. Barnen gjorde en koja i vardagsrummet och höll på att bryta ihop fullkomligt när det blev dags att städa. Middag. Bolibompa och lyckade bad och hårtvättar. Fem maskiner disk har jag kört hittills idag. Vi har för liten diskmaskin.

Inga kommentarer: