måndag 23 mars 2009

Hämtat från vanliga dödliga politiker

Okej, alltid lär man sig något nytt när man sitter i sammanträde hela dagen. Eller man hör något nytt, funderar lite och har man en penna kan man skriva lite. Har ju inte börjat blogga direkt från sammanträdena än så det blir en liten tillbakablick.
Rent politiskt, praktiskt krasst är det ju så att det saknas 93 miljoner och ett avtal med den dominerande vårdleverantören så det är ju bara grease.... (det var det förresten på parkeringen bakom kommunhuset också, ett under att jag tog mig därifrån).
Det lämnar oss vid korta inlägg från nämndsledamöter och föredragare som jag under dagen snappat upp.
Elfenbenstorn, nämner Mats Brommels från KI. Ordförande Hans Andersson (FP) deklarerar att vi i Norrtälje inte har en aning om vad det är och får svaret att det är dit forskarna drar sig tillbaka för att "tänka de stora tankarna". Mats delger oss också att det är där de flesta forskarna på KI, till skillnad från han och hans kollega, håller till.
Betongroland Larsson (S) undrar om begåvningsnivån i landstingsledningen sjunkit och föreslår Stig Nyman (KD) armbrytning för att ta reda på saken!!!
Hans A fortsätter sväva ut om att slåss mot nån slags amöba som man inte riktigt vet vad det är och eftersom jag själv tappade tråden någonstans mitt i kom jag mig att undra om det var landstingsledningen eller kapitalismen som sådan han yrade om...
Ja, som sagt, en intressant dag.

Inga kommentarer: