onsdag 8 april 2009

Tillbaka på jobbet igen

Så var det onsdag och dags för besök i verkligheten efter ett par dagars målande, lekande, sjungande och dansande med stora drömmar om en annan verklighet i framtiden. Tja, de andra ordinarie på min avdelning var sjukskrivna och jag och en vikarie (visserligen samma som vi haft ett tag nu) fick själva försöka få påsklunch och övrigt att flyta på som en högtid. Många blöjbyten och lyft blir det när man bara är två.
Åkte hemåt strax före fem, hämtade barnen, men hann inte till apoteket. Morsade på Krassman utanför dagis, åkte till McD, hämtade upp syrran och kollade in hennes nya lägenhet. Helt okej tycker jag, och bra läge också. Bara barnen lär sig cykla så kan vi lätt cykla dit utan att korsa en enda stor väg. Underbart det i alla fall (det kan vi visserligen till hennes nuvarande hem också, men.. nu försöker jag vara positiv).
SysterYster och jag är förresten i "Allt om Roslagen" idag, men det verkar ingen ha missat. Och barnen är med och vi ägnar oss åt vår favoritsysselsättning att grilla. Det är många som har pratat om att det är dags att plocka fram grillen senaste veckan, men hallå!, jag har inte hunnit plocka undan våra grillar ens... Det är ju underbart att grilla året om. Tycker jag.
Sen har vi druckit te med syster och barnen kom i säng för sent ikväll igen (för att inte tala om mig själv). Jag har gjort annonser för framtida möten och försöker allt vad jag kan att nu komma på något att ha en åsikt om, men jag är så trött. Åsikter har jag, men orkar jag utveckla dem? Alldeles för många handlar alldeles för mycket imorgon. MMMMMM. så är det. Jag drar till landet. Ska skriva lite om långfredag sen. En speciell dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Politiker, dom är sig lika,
idéerna mest bara hattiga,
pengar och knull till de rika,
runk och moral till de fattiga.