torsdag 5 november 2009

Känns att sjätte november är på G

Ja, inte dimma då, men riktigt ruskigt väder. När jag lämnat barnen gjorde jag precis som igår, lade mig på sängen med en skolbok och somnade som en stock. Hade ställt klockan på tio för att komma upp och ta mig till jobbet med sjukintyget. Det liksom regnsnöade, det var en minusgrad och modd på vägen. Mysigt. Åt två päron till lunch och drog.
På jobbet var det som vanligt, en del var sjuka, vikarier, en del fanns inga vikarier för och imorgon skulle det visst bli ännu färre personal. En kollega hade bakat eftersom vår vikarie nu blivit fast eftersom även jag försvinner från avdelningen. Jag gluffade två stora bitar medan personalen på "min" avdelning satt i samtal med förskolepsykologen.
Tog det lugnt på vägen hem också. Husläkaren ringde och sa att de inte hittade tillräckligt med bakterier i urinprovet för att det "skulle vara nåt", men att jag helst skulle lämna ett nytt, ett morgonprov så att de kunde vara säkra. För detta måste jag ringa och beställa en ny tid. Hon lät lite ångerfull att hon sjukskrivit mig utan att ha "hittat" nåt, men jag tror inte hon behöver vara orolig; igårkväll var jag övertygad om att jag kommer att sitta i rullstol innan detta är över. Känns något bättre idag då jag knappt gått någonting på hela dagen.
Jag hämtade Liten och åkte ner till BVC för att vaccinera henne. Hon var jättetrött för hon hade inte sovit något på dagis. Jag sa ingenting om vad vi skulle göra. Vi fick vänta ca 45 minuter och sen gick vi in. Hon hann inte reagera förrän det var över och då sa hon inte ett ljud på jättelänge. Sen var hon lite tuff och visade Storasyster att hon också hade plåster på armen.
Vi kom hem och åt rester. Skulle på fullmäktigegrupp, men både jag och Liten däckade i dubbelsängen medan Storasyster såg på Bolibompa. Jag vaknade, men inte Liten. Tvingade kroppen att lyfta över henne till sin säng. Nu ska jag snart inta plats i min. Helt färdig igen.

Inga kommentarer: