lördag 26 januari 2008

Lördag

Vi har vaknat och piggat på oss lite. Haft en bra lördag. Liten vaknade kvart över sju, men gick med på att ligga kvar i sängen till åtta då också storasyster dök upp. Nu är de vana att gå upp på morgonen så nu blir det inga långa sängliggande snarkningar på helgerna.
Vi skulle ändå upp. Storasyster hade skridskoskolan och dit åkte vi hela familjen. Det är kul att se att man känner igen många av föräldrarna från t ex simskolor, danskkurser, öppna förskolan och annat. Det är som om det är samma personer som går på allt. Tyvärr inga från dotterns dagis. Däremot flyttar en av hennes jämngamla dagiskamrater in i huset bredvid och det utlöste en smärre lycka. Även pappan visade sig känna pappan. Lustigt. Och eftermiddagen hade vi så besök av den nya grannflickan.
Sen blev det asiatisk quinoagryta enligt GIrecept, julmust inköpt för fem kronor, Bolibompa med den coola tjejen Kim Possible (här någonstans somnade Liten som vägrat sova middag), pärlplattebygge, städning och slutligen sängdags även för en motsträvig storasyster. Nu ska mamman läsa lite i boken Flickor, Pojkar och Pedagoger innan det är dags för favoritserien Brottskod Försvunnen som dagen till ära börjar extra sent nämligen 22.35, så man är ju glad om man lyckas hålla sig vaken.

Inga kommentarer: