torsdag 24 januari 2008

Det går bra även utan balja!

Väckarklocka 05.00. Nollgradigt och regn ute på snön. Mörkt och mycket vatten på vägarna. Vägen till jobbet känns lång och farlig. Andra bilar kör som om det vore ljust och torrt, svänger in precis framför och stänker ner hela rutan. Sikten är noll.
Jobbdagen fylldes idag av studiebesök, reflektioner på föräldrarmötet och besök av förskolepsykologen. Vi gick också igenom hur man fyller i olika typer av blanketter om sjukdom och ledighet samt listan över önskat/saknat material. Klockan hann bli kvart över fyra innan jag kom iväg hemåt igen. Det var fortfarande lite ljust och betydligt torrare väglag.
Plockade hem två trötta mat och gav dem blodpudding innan vi drog iväg till möte på partilokalen. Vi hade inbjudit olika delar av den lokala arbetarrörelsen till diskussion om framtida och omedelbar samverkan för valseger 2010. Det blev ett något ostrukturerat, men ändå bra möte som landade i en mängd förslag och idéer som samlades och skickades vidare till bearbetning och strukturering. Ja, ja, ja, det blir en SEGER 2010. Vi kan, vi vill, vi törs. Tillsammans.
För min familj var klockan mycket och när vi kom hem strax före nio mådde Storasyster illa (troligtvis av trötthet) och båda somnade under tiden jag läste saga. Själv skulle jag plocka ihop lite saker jag lovat ta med till jobbet, kläder till barnen i morgonbitti, kolla mailen, ta in och hänga tvätten som var ute på strecket och snart har jag bara själva duschen kvar. Puh. Trött. Det ska tydligen bli halt i natt. Väckarklockan kommer att ringa strax efter fem. Bäst att fortsätta nu.

Inga kommentarer: