söndag 17 augusti 2008

Lekarlegitimation tack!

Jo, jag måste bara berätta att igår var vi i parken och lekte hela dagen. Lekjakten anordnades i stan för jag vet inte vilken gång i ordningen och vi har varit där ett par gånger förut, men jag har aldrig tyckt att det varit något vidare, osammanhållet och lite upp till var och en att vara gåpåig vilket jag inte är, men i år; vilken skillnad!
Vi kom ner till parken vid elva för att delta i stadsvandring för barn eftersom Storasyster ville veta mer om gamla hus och hade valt det (med mycken vånda) framför gamla traktorer. Veterantraktordagen var alternativet denna dag. Efter en lyckad vandring stannade vi och lekte i parken till klockan fem och barnen var saliga av lycka. Mycket bra anordnat. Och gratis. Vi klarade av hela 15 av 23 stationer och vi stannade inte kort tid vid varje precis. Vilken höjdare!
Idag var vi ner och hämtade våra lekarlegitimationer. Tyvärr hade arrangörerna inte samma tur med vädret och det såg rätt barnfattigt ut i parken, men de var optimister och vid gott mod. Det klarnar nog upp.
Vet inte om det gjorde det. Vi åkte till landet, plockade vinbär, grävde potatis, matade kaninen, plockade hem persilja, sallad och spenat. Barnen tittade på Aristocats, drack varm choklad med vispgrädde och lekte med barbie framför brasan. Sen åkte vi hem och gjorde pannbiff med färskpotatis och grönsallad och broccoli och varenda smula gick åt. Barnen somnade snabbt och nöjda (precis som igår). Imorgon en ny vecka med ovisshet om bilens status i familjen etc. Återkommer.

Inga kommentarer: