måndag 10 mars 2008

Nya Friska Tag

Nu tar vi nya friska tag på jobbet. En vecka kvar med våra två resurser. Sen ska allt fungera med ordinarie fyra personal. Och då är det till att vi är friska.
Men det känns ju som om det inte är så svårt att hålla barnen friska om de bara får sova ordentligt. sen är det det som är problemet, det räcker ju med ett föräldrarmöte eller att planeringsmöte på jobbet så är veckan ur led och ungarna slutkörda. Tur att det blir bara ljusare och ljusare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå!
Härligt att ni är friska ett par dagar :-)
Tänkte bara kommentera det där med vab-fusk. Om de bara visste hur många gånger jag INTE tagit ut vab fast jag varit hemma. Dels för at de alltid ringer och säger att det är fel i fyllt om jag inte tagit ut hel dag (fast jag tycker jag läser så noga hur jag ska fylla i, men blanketten är utformad för folk som jobbar heltid)dels för att jag glömt anmäla första sjukdagen då man kanske slängt sig hem från jobbet, åkt till apotek ordnat med resten av familjen och försökt få det att funka på jobbet...
Ja ja men det är väl fler som fuskar åt andra hållet ändå.
Nu ska jag sova!
Ha det gott!
Syrran

Catarina sa...

Japp så är det.,supersvårt att fylla i blanketterna och många av de där 1,6 procenten som var felaktigt utbetalt var ju mycket riktigt misstag. Så jaga nån annan, snälla.
Vabmaster